Cursussen

Het leven met God is een reis. We helpen je graag te groeien in je persoonlijke relatie met Hem. In City Life Church kun je een persoonlijk groeitraject volgen, zie het als een groeipad. In een aantal stappen ontdek je steeds meer over wie God is, welke plannen en beloftes Hij voor je heeft en hoe je een vruchtbaar leven kunt leiden voor Hem. De stappen zijn natuurlijk niet verplicht, maar zijn een warme aanbeveling voor iedereen die wil groeien en ontwikkelen.

Alpha

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ga dit inspirerende avontuur aan.

Try Alpha!

A Life Worth Living

Wat is een zinvol leven? Een lang leven? Rijkdom, aanzien, plezier, gezondheid? En als je dat allemaal niet hebt, is je leven dan zinloos? Deze cursus behandelt op eenvoudige en praktische wijze een belangrijke brief uit het Nieuwe Testament, in het bijzonder voor mensen die pas christen zijn geworden, maar ook voor mensen die zich willen verdiepen in het zin van het leven.

Freedom in Christ

De discipelschapcursus Freedom in Christ helpt je de waarheid te begrijpen over wie je bent in Christus en persoonlijke en geestelijke conflicten op te lossen. Je groeit verder in volwassenheid en vrijheid in Christus en wordt een discipel die vrucht kan dragen. De cursus heeft al voor heel veel mensen een groot verschil gemaakt in hun dagelijks en geestelijk leven.