Welkom!

We zijn een kerk in Antwerpen en omgeving. Ons doel is om mensen in contact brengen met Jezus en Zijn kerk. Community vinden wij belangrijk: Samen groeien en te ontwikkelen. Door middel van connectgroepen, verschillende cursussen en vriendschappen met andere gelovigen meer vrijheid gaan ervaren in Jezus, zodat we het beste uit ons leven kunnen halen en zo een verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Onze zondag

We doen ons best de kerk als thuis te laten voelen, waar je jezelf kunt zijn, met familie en vrienden, waar je God ontmoet, waar je wereld groter wordt en waar jij kunt groeien.

Elke zondag
Grotesteenweg 91 Antwerpen

10.45 uur | deuren open, koffie en thee
11.00 uur | start dienst

De zondag kenmerkt zich door een open, laagdrempelige sfeer, gastvrijheid, moderne aanbidding, een apart programma voor de kinderen, een eigentijdse uitstraling en een praktische boodschap. 

We vinden het leuk je te verwelkomen! Vind je het spannend om voor de eerste keer naar de kerk te komen? We helpen je graag. Iemand kan je bijvoorbeeld opwachten om je welkom te heten bij je eerste kerkbezoek en je op weg helpen je plek te vinden in de kerk. Als je dit graag wilt, stuur ons een berichtje via WhatsApp, social media of e-mail.

De diensten duren ongeveer 1,5 uur. Ze zijn bemoedigend, opbouwend, geven hoop. Ze zijn modern, met muziek en in een sfeervol verlichte ruimte. We respecteren je tijd, de preken zijn niet te lang. Er is gezelligheid na de dienst, gratis koffie en thee en meestal ook iets lekker te eten.

In onze diensten is iedereen welkom; of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Het is voor iedereen.

We hebben geen speciale dresscode. Draag iets waar jij je comfortabel in voelt.

Elke zondag bieden we een apart programma aan voor kinderen vanaf 1,5 jaar t/m het 6e leerjaar. We beginnen de dienst samen met de volwassenen in de grote zaal. Van zodra de preek begint, gaan de kinderen naar hun eigen ruimte voor het kidsprogramma.