Kids

We geloven dat we onze kinderen zowel thuis als in de kerk kunnen leren God en anderen lief te hebben. Door leuke ervaringen, een fijne sfeer en een goed programma, laten we Jezus en Zijn kerk op een relevante manier zien. Dit creëert momenten die kinderen nooit zullen vergeten en legt een fundament waar ze de rest van hun leven op kunnen blijven bouwen.

Elke zondag bieden we een kidsprogramma aan. We beginnen de dienst samen met de volwassenen in de grote zaal. Van zodra de preek begint, gaan de kinderen naar hun eigen ruimte voor het kidsprogramma. Dit programma bestaat uit leuke activiteiten, muziek en onderwijs uit de Bijbel.

Kidsteam

Wil jij het Kidsteam komen versterken? Laat het ons weten. Je kunt ook gerust eerst eens meedoen in het team om te zien of dit iets voor jou is.

Kidskamp

Iedere zomer hebben we een kinderkamp! We gaan met de kids een midweek weg en hebben een geweldig programma. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Girls Night en Boys Night, spelletjes, kampvuur, elke dag Kids Church, gave activiteiten,  worship, kampconnect, workshops en nog veel meer!

Het Kidskamp is van maandag 11 t/m vrijdag 15 juli 2022. Kinderen vanaf het 1e leerjaar lagere school (doorlopen) tot en met het 6e leerjaar kunnen mee.

Kidskamp is voor kinderen van de City Life Church Den Haag. Als je geen deel bent van de City Life Church kan je kind wel mee, maar alleen in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je kind.

X