Over CLC Antwerpen

Hallo,

Wij zijn Eric en Hannah Sas, de campuspastors van City Life Church Antwerpen. We heten je graag van harte welkom!

In maart 2020 startten wij een City Life Church connectgroep in Antwerpen. Inmiddels is deze groep uitgegroeid tot een kerk.

Wij waren 11 jaar lang in diverse rollen betrokken bij City Life Church Den Haag. Een aantal jaar geleden gaf God ons een droom over Antwerpen en een verlangen om daar een kerk te starten, als campus van City Life Church Den Haag.

Nog ver voordat de droom voor dit avontuur in ons hart ontstond, ontvingen onze senior pastors Erald en Mathilde van de Ridder visie voor een kerk in Antwerpen. Eind 2019 ervoeren we samen een duidelijke bevestiging dat het tijd was om de eerste stappen te gaan zetten. Daarom zijn we een connectgroep gestart.

Natuurlijk konden wij niet voorzien dat er een pandemie zou uitbreken, precies nadat wij waren gestart met onze eerste meetings. Maar God wist het al! We switchten van live meetings naar online en kwamen lange tijd samen via Zoom. Zo ontstond een enthousiaste groep mensen die al tijd trouw is blijven meedoen.

Zondagse bijeenkomsten
In mei 2021 konden we eindelijk met een vaste regelmaat live bij elkaar komen op zondagen. Sinds eind december 2021 komen we elke zondag bij elkaar. In de agenda kun je zien waar en wanneer.

We zien uit naar hoe Gods plan voor CLC Antwerpen zich verder zal ontvouwen en nodigen je van harte uit er deel van te zijn!

Ondersteuning
De CLC Antwerpen wordt ondersteund en gefinancierd door City Life Church Den Haag. Dat betekent dat giften kunnen worden overgemaakt naar City Life Church Den Haag. Zie de footer van deze website voor de juiste gegevens.